Tisdag
17
April 2018
Stora Teatern Göteborg

Anna & Mats Bor Inte Här Längre

Hur gör man kärlek när det känns som man inte kan vänta längre? När alltför många år gått i tystnad och förbittring. Hur gör man kärlek om man är en modern människa?

Det börjar med en resa till Sicilien. Anna och Mats och deras två barn. Anna och Mats är moderna makar och föräldrar. De vet hur de ska bete sig mot varandra. Ändå krånglar allt till sig. Det sista de vill är att göra sina barn illa. Ändå gör de det.

Den där semestern på Sicilien blir ingen försonande resa. Han tystnar och hon förlorar sig i fantasier om den andre.

Anna och Mats bor inte här längre är en historia för alla som någon gång älskat. Det är lätt att känna igen sig i missförstånden, i känslan av att inte nå varandra och längtan efter kärlek. Livet har inte något facit och det är en insikt som lämnar ljusa strimmor av förtröstan och framtidstro.

Vi möter paret Anna och Mats från Helena von Zweigbergks älskade romaner Ur Vulkanens mun och Anna och Mats bor inte här längre i en nyskriven pjäs. Den regisseras av Christian Tomner som tidigare bland annat regisserat publikfavoriten Stillheten på Lillan.

Av: Helena von Zweigbergk, efter romanerna Ur Vulkanens mun och Anna och Mats bor inte här längre.
Regi: Christian Tomner
Scenografi och kostym: Yvonne Ericsson
Ljus: Emanuel Arvanitis
Föreställningens längd: 2 h 20 min inklusive paus

I rollerna: Gustav Berg, Cecilia Borssén, Tobias Borvin, Kajsa Ericsson, Nea Bonnevier, Christopher Lundberg, Lova Dahl

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Stora Teatern). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Anna & Mats Bor Inte Här Längre, Stora Teatern

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars