• Evenemang idag
Lördag
17
Mars 2018
Vasaaulan Göteborg

Tillsammans i Musiken

När våren står för dörren men tvekar vid tröskeln, blommar två av Göteborgs studentkörer ut i gemensam sång!

Bolagsstämmorna och Göteborgs Akademiska Kammarkör slår sig samman för att bjuda på körkonsert-extravaganza. Tillsammans med våra dirigenter Amanda Elvin, Mathias Harms och Katarzyna ?apot kommer vi att framföra en härlig blandning av musik, med allt från jazz och filmmusik till klassiska stycken. Konserten kommer även att bjuda på ackompanjemang av Amanda Elvin och Daniel Sjövall på piano. Så passa på att slå två flugor i en smäll - kom och lyssna på två körer under samma kväll!

Varmt välkomna!

Datum: 17 mars
Tid: 17.00
Plats: Vasaaulan, Universitetsplatsen 1, Göteborg.

Biljetter finns tillgängliga för förköp via samtliga körmedlemmar, kontakta närmsta för mer information eller se kontaktinformation nedan. Biljetter kommer även finnas tillgängliga att köpa vid entrén innan konserten börjar. Observera att det är olika pris för förköps- och entrébiljett.

Biljettpris:

Förköp, ’Arbetande’: 100 kr
Förköp, ’Studerande/pensionär/arbetssökande’: 80 kr

Biljett vid entré, ’Arbetande’: 120 kr
Biljett vid entré, ’Studerande/pensionär/arbetssökande’: 100 kr

För kontakt eller mer information om Bolagsstämmorna - besök vår Facebooksida: Bolagsstämmorna, eller vår hemsida http://bolagsstammorna.se.

För kontakt eller mer information om Göteborgs Akademiska Kammarkör - besök vår Facebooksida: Göteborgs Akademiska Kammarkör, eller vår hemsida http://akademiskakammarkoren.se.

I siffror

94 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

20 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Vasaaulan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Tillsammans i Musiken, Vasaaulan

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars