Fredag
30
Mars 2018
Brewdog Bar Göteborg Göteborg

Beery Dog Walk

Beerbliotek & Brewdog Bar Göteborg är två erkänt hundvänliga öletablissemang i Göteborg och på långfredagen kör vi en hundpromenad som utgår från Beerbliotek's Taproom och avslutas på BrewDog Bar på Kungshöjd, där massa småöverraskningar för alla hundar väntar.

Det kommer även att finnas veterinär på plats på BrewDog så att man kan ställa frågor om allt som rör sin hund, och en fotograf kommer att gå med hela vägen!

Vi kommer att göra stopp på vägen på The Red Lion i Majorna och Haket - Bar å sånt på Första Långgatan, där trötta hundägare kan svalka strupen, på dessa hundvänliga ölställen.

Ingen anmälan behövs, kom med din fyrbenta bästa vän till Beerbliotek's Taproom och prova 2017 års GBG Beer Week öl, på ett av stoppen kommer 2018 års GBG Beer Week öl att serveras och på sista stoppet kommer en kul och exklusiv öl för hundpromenerare att serveras, och såklart lite sköna överraskningar till de fyrbenta.
GBG Beer Week

I siffror

39 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

5 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Brewdog Bar Göteborg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Beery Dog Walk , Brewdog Bar Göteborg

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars