Söndag
1
April 2018
Arena 29 - Ungdomssatsningen Göteborg

Olimpia Septett, Symphyó & Josephi

Den 1 april samlas syskonbanden Olimpia septett, Symphyó & Josephi på arena 29 för en gemensam konsertkväll. Vi är så glada att äntligen få dela scen och vill såklart dela kvällen mer er!

Plats: Arena 29 - Djurgårdsgatan 29, 41462 Göteborg
Tid: 19:00 - 22:00
Inträde: 80 kr

Symphy'o är ett ungt band som älskar att spela live och som är redo att ta sig ut i världen och det med storm! Med influenser från jazz och pop tar de med er på resa mellan vemod, kärlek och lycka. Där kan man gott sitta och njuta medan öronen vänjer sig vid de mjuka harmoniska landskapen, om blott ett ögonblick för att sedan upptäcka något nytt mellan tonerna.

Josephi består av Lovisa Berggren på viola, Pierre Nilsson på trummor, Anton James Olsson på percussion, pedal steel och kör, Caroline Wickberg på gitarr och kör, Peter Turesson på bas och Julia Wiel på sång och gitarr. Josephi spelar indiefolk på både svenska och engelska. Tillsammans skapar Josephi något som kan växa sig fast, de har ett sound som känns personligt med utrymme för tillväxt. En melodramatisk närhet.

Olimpia Septett är ett band som utforskar gränserna mellan det komponerade och det fria. Mjuka melodier, kraftfulla rytmer och starka texter möter fri improvisation där vi får lyssna till alla medlemmars unika sound. Tillsammans skapar Olimpia Septett en egen form av jazz där starka känslor, lekfullhet och energi får komma till uttryck. Olimpia septett består av Matilda Andersson sång, Johanna Ekholm kontrabas, Julia Schabbauer trummor, August Eriksson altsaxofon, Rikard Wadman tenorsaxofon, Adrian Åsling Sellius altsaxofon och klarinetter, Olimpia Olsson piano och komposition.

I samarbete med Göteborgsstad, Arena 29, ABF och Göteborgs kulturstöd

I siffror

20 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

6 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Arena 29 - Ungdomssatsningen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Olimpia Septett, Symphyó & Josephi, Arena 29 - Ungdomssatsningen

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars