• Evenemang idag
Torsdag
22
Mars 2018
MajornaBowling Göteborg

Nadia & Hanna

Majorna Bowling har startat en torsdagsklubb som även passar dig som bara vill göra after-worken till något roligare! Varje vecka bjuder vi in olika DJ:s som sätter sin prägel på kvällen! Så istället för en nattklubb kör vi mellan 20.00-23.30!

Vi kör även med den spexiga tävligen som kallas för Röda Käglan Challenge där man genom tur samt skicklighet kan vinna friserier! Mer om det här nedan, men låt oss först presentera veckans dj:s

DJ:S NADIA & HANNA
I strävan efter en 100 % jämställd scen bjussar Hanna och Nadia på ett 100 % jämställt dj-set. Detta i form av en salig blandning från flera musikaliska tidseror. Med allt från 60-talets soul, 70-talets rock, 80-talets disco, 90-talsnostalgi till nutida indierock och pop.


Hur går då Röda Käglan Challenge till?
Om den röda käglan ställer sig på ettan (dvs längst fram) när du ska kasta så säger du till lekledaren Jonk (killen med brillor o keps som alltid spelar på bana 3 bredvid DJ-båset!) eller någon i personalen som sedan kollar när du kastar! Får du då en strike vinner du en friserie som du kan använda samma kväll eller en annan kväll, det är helt upp till dig! OBS! Du måste alltså säga till INNAN du kastar så att någon ansvarig bevittnar din strike!

Banor bokar du genom att ringa 031-422993. DJ:sen står på sidan där bana 1-8 är belägna och börjar dj:a 20.00 men musiken hörs givetvis på båda sidorna i hallen! Är du sugen på att komma och bowla tidigare är hallen öppen från 15.00!
Varje torsdag

Bowlingklubben
Majorna Bowling
Stigbergsliden 18 (mittemot Henriksberg)
http://www.majornabowling.se/
http://www.jonk.se/
DJ-torsdagarna på Majorna Bowling presenteras ihop med Amplified Medborgarskolan

I siffror

12 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(MajornaBowling). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Nadia & Hanna, MajornaBowling

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars