• Evenemang idag
Lördag
17
Mars 2018
Hoki Moki Göteborg

Nivy Sound

Shelta Sneaker Market & Puma presenterar

NIVY SOUND (JIREEL, DENZ & SEEDY) DJ-set

+ Fyrebyrd Bashment
+ Brandon Green & Foad Hersi (Top Shotta Sound)

Hoki Moki, Erik Dahlbergsgatan 3, Göteborg
Lördag 17 mars, kl. 22.00
20 år

FRI ENTRÉ MED BILJETT
Biljett hämtas på Shelta Sneaker Market på Auktionsverket Kulturarena på Tredje Långgatan, lördagen den 17 mars mellan kl. 15-17 (Obs! 20 år, leg)

- - - - - - - - - - - — -

Vi på Shelta är taggade att tillsammans med Puma få avsluta Shelta Sneaker Market med en efterfest som heter duga. Vi har bjudit ner Nivy Sound som med sina P3 Guld- och Grammisvinnande artister Jireel, Denz och Seedy går loss på den svenska hiphopscenen. Dessutom plockar vi in lokala Fyrebyrd Bashment och Top Shotta Sound, så ja, ni ser det här kommer ju inte precis bli skittråkigt…

Vi ses!

/Shelta fam

- - - - - - - - - - - — -

NIVY SOUND
NIVY grundades 2015 av artistmanagern Kristian Riffo och producenten Jeff Roman. Rapparen Denz blev första artisten ut och låten Jetski blev Nivys första officiella släpp. Denz och Nivy byggde snabbt upp ett namn inom den svenska Hiphop scenen, efter ett flertal lyckade släpp med Denz och samarbeten med andra artister blev det dags för Nivy att presentera sin nya artist; Jireel. Sent 2016 debuterade den då 15-åriga Jireel med låten "Här Och Nu". Jireel och låten Cataleya blev starten för en ny era inom svensk hiphop. På kort tid har Nivy passerat 60 miljoner streams på Spotify och över 15 miljoner views på youtube, fått P3guld- och grammispriser samt turnerat runt om i landet. Artisten Seedy är Nivys senaste satsning som med låten Alice debuterade inom den svenska musikscenen under slutet av 2017. År 2018 väntas bli ännu ett stort år för Nivy med Jireel och Denz som släpper sina debutalbum och Seedy som släpper sin första EP.

FYREBYRD BASHMENT

TOP SHOTTA SOUND

- - - - - - - - - - - — -

https://www.instagram.com/puma/
https://www.instagram.com/itsnivy/
https://www.instagram.com/run_for_shelta/
https://www.instagram.com/denz_official/
https://www.instagram.com/jireellavia/
https://www.instagram.com/seeedyz/
https://www.instagram.com/top_shotta_sound/
https://www.instagram.com/_hokimoki_/

I siffror

69 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

24 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hoki Moki). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Nivy Sound, Hoki Moki

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars