Onsdag
20
Juni 2018
PUSTERVIK Göteborg

Parkway Drive

Live Nation & KB West presenterar:
Parkway Drive
Support: Thy Art Is Murder + Knocked Loose

Pustervik - Göteborg
Onsdag 20 juni 2018 kl 19.00
På scen c:a 19.30
Öppet till 02.00
Ålder 18 år
Senaste albumet ”Ire” blev en enorm succé med låtar som ”Vice Grip”, ”Crushed” och ”Bottom Feeder” – som befäste australiensiska Parkway Drives plats som ett av metalcorevärldens absolut hetaste namn just nu. Sommaren 2018 återvänder de till Sverige för efterlängtad konsert på Pustervik i Göteborg!
Förra gången bandet var i Sverige var det en enorm succé och bandet spelade för fulla hus på sin Europaturné. Parkway Drives popularitet växer och lokalerna bandet spelar i hänger knappt med i utvecklingen.
Aktuella med sitt kommande sjätte studioalbum är det så äntligen dags för ett av de ösigaste och röjigaste livebanden från ”down under” att spela i Sverige igen. Vi ses på Fryshuset och Pustervik i juni – där vi lär få höra både klassiker och nya favoritlåtar!
kulturbolaget.se
www.pustervik.nu
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Onsdag 20 Juni 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(PUSTERVIK). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Parkway Drive, PUSTERVIK

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj