• Evenemang idag
Tisdag
20
Februari 2018
Botaniska Trägården Göteborg

Tisdagstrail

Tisdagstrailen rullar på. Jag har med mig 2 pannlampor som man kan låna för att testa, en Silva Trailspeed 2 XT, och en Petzl Nao+.

Jag har även trailskor från IceBug att testa. De modeller jag har är främst acceleritas 4, men även zeal och några dubbade modeller. Vill ni prova skor, så kom gärna 10 minuter innan start, så att ni hinner prova ut rätt storlek.

Detta pass är ett trailpass där vi bestämmer tempot beroende på vilka som är med. Det brukar ligga på runt 6-7 min/km i skogen, ibland snabbare, ibland långsammare. Man bör klara av att springa en platt mil en bit under 60 minuter.

Passet är kostnadsfritt men gå gärna med i Aktivitus Sports Club och hjälp oss gärna sprida våra pass om du gillar dem! ?

Mer nöjen på Botaniska Trägården
Tisdag 27 Februari 2018
I siffror

12 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
Boenden närmast Botaniska Trägården natten mellan 22 och 23 Februari.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Botaniska Trägården). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Tisdagstrail, Botaniska Trägården

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari