• Evenemang idag
Torsdag
22
Februari 2018
Frilagret Göteborg

BötteBaletten: Ragnaröken Theatre

Ragnaröken Theatre kommer äntligen till Göteborg!

Om föreställningen - BötteBaletten:

Människan är ett flockdjur som gärna vill skratta och gråta tillsammans. Den vill också känna kärlek och tycka synd om sig själv, i saknaden av den. I vår studie i att förstå det mänskliga har vi skapat en slags show. En vildvuxen cabaré som är konstig, men inte konstlad. Tydlig men inte pretentiös. Mystisk men inte religiös och rolig men absolut inte banal. Nä, snarare en kakofoni av extas och bulleribång. Ja, en fridlyst upplevelse av fartfylld fantasi och den stora längtan efter att älska.

Av och med: Johannes Leo Sjöblom, Jesper Wallgård, Lycke Claesson, Viola Tømte.

Om våran grupp - Ragnaröken Theatre:
Ragnaröken Theatre bildades sommaren 2017. I våran grupp värnar vi om det kreativa uttrycket och det egna skapandet. I gruppen finns totalt sju konstnärer med olika bakgrund och erfarenhet, skådespelare, dansare, folkmusiker, strupsångare, musikmakare samt en och annan astrolog. Med ett intresse för hur olika konstformer och specialområden kan stötta och förstärka varandra, gör Ragnaröken Theatre scenkonsten till en god plattform för förening av olikheter. Allt för att tillaga nyskapande scenupplevelser som kittlar och inspirerar oss och en publik.

Inträde: 50 kr. Betala med swish eller kontant i dörren.

Dörrana öppnar kl.19 och föreställningen börjar kl.19:30!

Bjud in och ta med alla du känner! KOM och låt oss fira livet tillsammans! <3

I siffror

28 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

35 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Frilagret). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. BötteBaletten: Ragnaröken Theatre, Frilagret

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April