• Evenemang idag
21-7
Feb-Mar 2018
ICA Kvantum Munkebäck Göteborg

Minikockar Möter Världen

Vår populära kockskola under ledning av rutinerade kocken Daniel Persson är tillbaka! Under tre tillfällen ges deltagarna chansen att testa mat från olika delar av världen, lära sig mer om blandade kökstekniker och samtidigt hålla ordning och reda i köket. Varje träff avslutas med att vi gemensamt äter maten vi lagat. Inga förkunskaper krävs men vi ser gärna att barnen som deltar är mellan 7-12 år. Föräldraplatsen kan om man vill delas mellan de vuxna. Kursen kostar 795 kronor/deltagare (Totalt 1590 kr för ett barn och en vuxen). Föranmälan krävs och görs till Linda på Matvinden på telefon 0708791219 eller via mail linda.kroon@kvantum.ica.se. Antal platser är begränsat.

I siffror

13 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
Boenden närmast ICA Kvantum Munkebäck natten mellan 22 och 23 Februari.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(ICA Kvantum Munkebäck). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Minikockar Möter Världen, ICA Kvantum Munkebäck

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari