Fredag
4
Maj 2018
Göteborg Wind Orchestra Göteborg

Älskade Horn

David Cooper, valthorn
Halldis Rønning, dirigent
Göteborg Wind Orchestra


Kronhuset
Fredag 4 maj kl 19.00
Upptakt i Foajé Karl XI kl 18.15
Entré: 225 kr

En av världens bästa och mest respekterade valthornister möter Göteborg Wind Orchestra! Efter succén med konsertproduktionen ”Älskade Flöjt” så fortsätter vi nu i samma tema men med ett nytt instrument i fokus och den här gången får vi stifta bekantskap med den karismatiske amerikanen David Cooper som tar ton i hornkonserter av Richard Strauss och Reinhold Glière.

2017 flyttade David Cooper från Dallas Symphony till posten som solohornist vid Berliner Philharmoniker. Detta anses vara en av världens mest prestigefyllda musikertjänster man kan ha som valthornist. Vi har nu fått den stora äran att samarbeta med David Cooper och han kommer att ge en inspirerande konsert som tar fram allt det vackra och uttrycksfulla i valthornet men vi bjuds även på virtuos teknik och fulländad klang.

Ur programmet:
Richard Strauss - Horn Concerto no. 1
Reinhold Glière - Hornkonsert

I siffror

19 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

6 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Göteborg Wind Orchestra). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Älskade Horn , Göteborg Wind Orchestra

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari