Tisdag
10
April 2018
Kulturverkstan Göteborg

Öppet Hus: Kulturverkstan

Välkommen till öppet hus på Kulturverkstan!

Det är ett ypperligt tillfälle för dig som funderar på att söka till utbildningen att få inblick, vägledning och möjlighet att ställa frågor.


Kvällen börjar med att representanter från utbildningsledningen berättar om utbildningen, dess innehåll och sammanhang. Efteråt finns det möjlighet att ställa frågor direkt till oss som arbetar med utbildningen, men även till några som studerar på Kulturverkstan.

Båda klasserna är iväg på praktik, så det är inte öppet hus i den mening att ni kommer direkt in i den dagliga verksamheten, utan mer som ett tillfälle att se lokalerna och få träffa lite olika personer som har med utbildningen att göra.

Vi bjuder på fika!


HITTA HIT
Vi befinner oss på Heurlins plats 1, vån 1.
Ingen föranmälan krävs, men vi uppskattar om ni klickar i att ni kommer på eventet så att vi kan få en uppfattning om hur mycket fika vi ska köpa.


OM KULTURVERKSTAN
Kulturverkstan är en utbildning för framtida kulturprojektledare som utgår ifrån konstens och kulturens värden och perspektiv. På Kulturverkstan får du lära dig allt som krävs för att professionellt kunna planera, genomföra och utvärdera ett projekt. Du lär dig projektledningens och projektekonomins grunder. Du får fördjupa dig i kommunikation, marknadsföring, kulturföretagande, konflikthantering, grupprocesser samt i konst och kultur.

“Till skillnad från andra projektledarutbildningar lägger Kulturverkstan inte bara vikt vid verktygen. Vi ger våra studerande möjlighet att öka sin självkännedom och reflektera över de sammanhang där deras projekt ska förverkligas.”
- Karin Dalborg, VD Nätverkstan Kultur

En stor del av tiden ägnas åt LIA och i skarpa projektuppdrag från utomstående verksamheter. Kulturverkstan har dessutom en internationell inriktning vilket ger goda möjligheter till att förlägga LIA utomlands.

Kulturverkstan – en utbildning som ger jobb
Av de studerande som tog examen 2017 arbetar idag 80 procent inom kulturlivet. Vi hittar våra alumner på institutioner och förvaltningar, inom egna företag och i det fria kulturlivet.


ANSÖK SENAST 30 APRIL
Mer information och ansökningsblankett hittar du här: http://www.natverkstan.net/avdelning/kulturverkstan/#section-428

I siffror

6 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturverkstan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Öppet Hus: Kulturverkstan, Kulturverkstan

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari