Fredag
11
Maj 2018
Sticky Fingers // Göteborg Göteborg

Smash Into Pieces & Jay Smith

Sticky Fingers Top Floor
Fredag 11 maj. Kl 21.00
18 år

Nemis presenterar stolt:


Smash Into Pieces:
Som en av Skandinaviens mest fängslande, mystiska & mest explosiva live-akter har SMASH INTO PIECES med sin grundare och ledare The Apocalypse Dj i spetsen blivit kända för att fånga publikens uppmärksamhet såväl live som på sociala medier runtom i världen. Från att utföra fallskärmshopp i svensk nationell tv till att glänsa med sina parkour-moves / dans-skills till att rädda världen är bara några få av The Apocalypse Djs vardagsaktiviteter/syslor. Nu gästar den flerfaldigt guld&internationellt belönade electro/rock-exporten oss för en exklusiv live-konsert.

Följ SMASH INTO PIECES här:

? Spotify: https://open.spotify.com/artist/2vhrwzjf9H3icunkVFi9tq
? Facebook: http://www.facebook.com/SmashIntoPieces
? Instagram: https://www.instagram.com/smashintopiecesofficial/
? Hemsida: http://www.SmashIntoPieces.com "

Jay Smith:
Få kan ha missat Jay Smiths framfart på den svenska musikscenen med över hundratalet avverkade framträdanden bara de senaste 24 månaderna från norr till söder. Platinabelönad, med över 60 miljoner streams på Spotify, runt miljonen visningar på Youtube och nu med ytterligare en guldskiva för singeln GOD DAMN YOU i bagaget, som recenserats av skribenter och kritiker som en av de mest genuina, nakna och ärliga låtar Jay skrivit.

Våren 2018 släpper Jay sitt andra solo-album!

Följ JAY SMITH här:
?Spotify: open.spotify.com/user/jaysmithofficial
?Facebook: http://www.facebook.com/jaysmithofficial
?Instagram: https://www.instagram.com/jaysmithofficial
?Homepage: www.jaysmithofficial.com


Support:

TBA

Om Nemis

Nemis står för New Music In Sweden och lyfter fram mindre oetablerade band och artister på landets bästa scener. Nemis hittar man bland annat på klubbar som Sticky Fingers i Göteborg, Kafé Deluxe i Växjö, Dynamo och The Cromwell House i Norrköping, Copperfields och PSB i Stockholm och Liljan i Borlänge.

Utöver klubbar finns scenen på festivaler som Sweden Rock Festival, Putte i Parken, Umeå Open, Metallsvenskan, Folk & Rock, Luleå Hamnfestival och internationella scener som INmusic Festival i Zagreb, Kroatien. Nemis arrangeras av Studiefrämjandet.

Nemis är en unik möjlighet som finns till för band och artister som har studiecirkel hos Studiefrämjandet. Den som inte har en studiecirkel hos oss är varmt välkommen att kontakta Studiefrämjandet där hen bor. Vi hjälper er även med bl.a. följande:

?Replokaler
?Spelningar
?Inspelning & musikproduktion
?Studiecirklar
?Kurser
?Utveckling & workshops
?Kontaktnät
?Marknadsföring
?Utrustning

I siffror

29 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

4 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sticky Fingers // Göteborg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Smash Into Pieces & Jay Smith, Sticky Fingers // Göteborg

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari