Fredag
16
Mars 2018
Musikens Hus Göteborg

Karnevalsfest med A Bunda, Kiriaka och Caramatu

Musikens Hus presenterar:
Karnevalsfest med A Bunda, Kiriaka och Caramatu
Musikens Hus - Göteborg

Fredag 16 mars 2018 kl 20.00
Öppet till 02.00
Ålder 18 år eller målsmans sällskap. Fullständiga rättigheter.
Känn värmen, smittas av energi och glada färger och fyll kroppen med vibrerande rytmer! Ju mer fjädrar, färger och glitter ni kan hitta till denna kväll desto bättre, för det är KARNEVAL!
Karnevalen firas över hela Brasilien och på många andra håll i Syd- och Nordamerika med musik, dans och euforisk trans. Under den här kvällen fyller vi Musikens hus med kokande karnevalisk stämning. Grupperna A Bunda, Kiriaka och Caramatu bjuder på en resa mellan flera brasilianska karnevaler: från den energiska samban i Rio de Janeiro, via den gungande sambareggaen från Salvador de Bahia och vidare till den tunga maracatun från Pernambuco. Förutom scenshower och dj:s händer det saker i hela huset under kvällen: var med på en prova-på-lektion i brasiliansk dans, gå in i en ny karaktär i sminkateljén och ta en bild med vännerna i fotostudion.
Kom upp- och utklädd i det mest maxade du kan hitta! Under kvällen kommer vi dela ut pris till bästa karnevalskostym. Och för dig som köper biljett i dörren är priset rabatterat om du är utklädd!
Eventet på Facebook
Caramatu Facebook
abunda.se
kiriaka.se
www.musikenshus.se
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Fredag 16 Mars 2018 20:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Musikens Hus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Karnevalsfest med A Bunda, Kiriaka och Caramatu, Musikens Hus

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari