Onsdag
21
Mars 2018
Nefertiti Göteborg

Rebecka Törnqvist

Frihamnen Event presenterar:
Rebecka Törnqvist
Nefertiti - Göteborg

Onsdag 21 mars 2018 kl 18.00
På scen c:a 20.30
Ålder 18 år
Rebecka Törnqvist, född 1964 i Uppsala, slog igenom i början av 90-talet med hits som Good Thing. Hon har också varit en del av gruppen Gloria. Törnqvist har en röst som ställer henne bland våra allra främsta sångerskor och är en unik låtskrivarbegåvning som rört sig ifrån debutalbumets jazz till senare alstrens lågmält avskalade och säregna pop.
Ända sedan debuten 1993 har Rebecka varit omgiven av de bästa av de bästa när det kommer till musiker, etablerade såväl som mindre omtalade. Hon har alltid lagt enorm vikt på att hitta det unika uttrycket.
I september släppte Rebecka Törnqvist sin första fullängdsskiva på sex år. Albumet "Home Secretary" hyllades av såväl kritiker som publik. DN skrev:
"Sex år efter sin förra skiva har Rebecka Törnqvist genomgått en musikalisk makeover, hittat ett uttryck som är mer än bara ett sound och gjort sitt tveklöst bästa album."
Hon är en av våra mest älskade artister i sin genre och bevisar gång på gång varför.
www.nefertiti.se
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Onsdag 21 Mars 2018 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nefertiti). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Rebecka Törnqvist, Nefertiti

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari