Lördag
19
Maj 2018
Göteborgsvarvet Göteborg

Löparfest

Missa inte löparfesten under Göteborgsvarvet! KRIK är självklart på plats även i år med både löpare och åskådare! KRIK-klacken bildar en magisk stämning vid Skanstorget och efteråt erbjuder kvällen andakt, fika och gött häng i Lutherska missionskyrkan.

Program kommer senare här i eventet, men det blir frivillig samling redan på fredagskvällen med andakt och fika. Alla är välkomna, även de som inte övernattar i kyrkan.

För tillresta löpare finns möjlighet att bo i närheten både fredag och lördag. Hör av dig till info@krik.se eller 076-6165614 om du vill veta mer om boendet.

För dig som springer är det roligt om du vill springa i KRIK-tröja eller väst – möt upp vid uppvärmningen klockan 12.00 så kan du låna en KRIK-väst om du vill. För dig som ska stå i KRIK-klacken så uppmuntrar vi till KRIK-kläder, tutor, trummor, trumpet och annat högljutt för att kunna skapa Göteborgsvarvets överlägset hejaklack. Vi ses på Göteborgsvarvet 2018!

I siffror

6 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Göteborgsvarvet). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Löparfest, Göteborgsvarvet

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari