• Evenemang idag
Torsdag
31
Maj 2018
PUSTERVIK Göteborg

Killswitch Engage

KB West & Live Nation presenterar:
Killswitch Engage + support
Pustervik - Göteborg

Torsdag 31 maj 2018 kl 19.00
På scen c:a 19.30
Öppet till 02.00
Ålder 18 år
Amerikanska Killswitch Engage till Pustervik
Fredag den 1 juni står Massachusetts-bandet Killswitch Engage på Tele2 Arenas scen, som support till giganterna Iron Maiden. Dagen innan, den 31 maj, kommer bandet bakom låtar som ”My Curse” och ”The End of Heartache” till Pustervik i Göteborg för en efterlängtad klubbspelning!
Bandet bildades redan 1999, efter att metalcorebanden Overcast och Aftershock splittrades. Men det var först 2004 som Killswitch Engage slog igenom, med albumet ”The End of Heartache” som nådde plats 21 på Billboard 200 och sålde guld i USA. Titelspåret nominerades även till en Grammy 2005 för ”Best Metal Performance” och är än idag en av bandets mest populära låtar.
Killswitch Engage har ett stort följe runt om i hela världen och har spelat på festivaler som Wacken Open Air, Ozzfest, Reading & Leeds Festival, Rock Am Ring, Download Festival, Monsters of Rock och Knotfest. Det är ett av de mest betydelsefulla metalbanden från 00-talet och framåt. Nu får vi äntligen se bandet i Göteborg igen – och på Pustervik den 31 maj! Ses där!
kulturbolaget.se
www.pustervik.nu
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Torsdag 31 Maj 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(PUSTERVIK). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Killswitch Engage, PUSTERVIK

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj