• Evenemang idag
Idag
20
April 2018
Pustervik Göteborg

Spiders + Night Viper

Våra goda vänner i Spiders har precis släppt singeln Dead Or Alive från kommande tredje skivan Killer Machine och det lovar mycket gott! I samband med albumsläpp krävs förstås en spelning på Pustervik för att fira!

Om Alice Cooper hade gift sig med Stevie Nicks hade deras barn blivit Killer Machine. Det var det uttrycket vi ville åt. De gamla referenserna finns kvar men det är lite mörkare nu. Om Shake Electric var glimmer och guld så är denna skiva svart – säger Ann-Sofie.

Efter allt turnerande i Europa och i USA tillsammans med band som Kvelertak, Graveyard och Uncle Acid & The Deadbeats planerade Spiders ett längre uppehåll för att samla kraft och spela in albumet som blev Killer Machine. Tillsammans med Chips Kiesbye gick bandet in i studion med mer erfarenhet än någonsin och bara körde loss. Mer punk än någonsin och mycket på känsla.

Night Viper är speciellt inbjudan av Spiders för att värma upp scenen! Heavy metal i klassisk men tidlös tappning. Night Viper släppte i oktober sin andra album Exterminator på Listnable Records och första pressen sålde slut snabbare än smör rinner genom nyrostat bröd.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Pustervik). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Spiders + Night Viper, Pustervik

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April