• Evenemang idag
Lördag
12
Maj 2018
Pustervik Göteborg

Missios

Stefan Missios röst är idag tveklöst en av de tydligast och skarpast profilerade på Göteborgs musikscen. Träffsäkert, charmerande och med en oerhörd närvaro har han över lång tid, både solo och i olika konstellationer, visat upp ett genuint artistskap som rör sig över soul, blues och visa.
Alltid på högsta nivå. Och alltid i rörelse.

Stefan var länge en av grundpelarna i Den Stora Vilan. Hans solodebut ”Domaredans” kom 2012 och hyllade uppföljaren ”Mellan Människor” släpptes på Göteborgs-skivbolaget Welfare Sounds & Records tidigt 2017.

"Att lyssna på "Mellan Människor" är som att försvinna ned i en 20-talsinredd jazzklubb och en dimma av cigarrök när ett liveband stilfullt och pricksäkert börjar jamma.". – GAFFA

Sedan i år ingår Stefan som sångare i Nationalteatern som kommer spela Sverige runt hela våren. Han kan även ses från och till i konstellationen Hagatrion som är omåttligt populär i hemstaden.
Direkt efter en lång Nationalteatern turné i vinter och vår tar Stefan med sitt band och gör en rad egna konserter. Då med ny musik i från sin tredje skiva som kommer ut senare i år. Den spelas just nu in i Welfare Sounds studion i Göteborg. ?

I siffror

85 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

72 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Pustervik). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Missios, Pustervik

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli