• Evenemang idag
Måndag
5
Mars 2018
Göteborgs stadsbibliotek Göteborg

Bokcirkel

Dynamos bokcirkel för unga läser Norra latin av Sara Bergmark Elfgren. Vi samlas på Dynamo läs och går sedan till ett mysigt rum och pratar om vad vi tyckte om boken. Sara Bergmark Elfgren gästar bokcirkeln och du får chansen att ställa alla dina nyfikna frågor till författaren själv.

Sara Bergmark Elfgren har tidigare skrivit den framgångsrika Engelsforstrilogin tillsammans med Mats Strandberg (Cirkeln, Eld, och Nyckeln). Hon fick även stor uppmärksamhet 2016 som författare till den otäcka radioföljetången De dödas röster som sändes i sveriges radio. Hennes nya bok Norra Latin har blivit hyllad av både kritiker och läsar i hela landet; en originell skräckroman som utspelar sig på den anrika teaterskolan Norra Latin i Stockholm.

Bibblan bjuder på fika, så glöm inte att anmäla dig till: jonas.asp@kultur.goteborg.se

Mer nöjen på Göteborgs stadsbibliotek
Torsdag 24 Maj 2018
I siffror

40 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Göteborgs stadsbibliotek). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Bokcirkel, Göteborgs stadsbibliotek

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April