• Evenemang idag
Lördag
10
Februari 2018
Folkteatern Göteborg Göteborg

Öppen Repetition: Prat & Människor

Smygtitta innan premiär!
Är du nyfiken på hur en repetition kan gå till? Kom och smygtitta på vad som händer på scenen innan premiär. Missa inte att få en exklusiv inblick i den konstnärliga processen och komma riktigt nära föreställningen. Du träffar regissör, skådespelare och alla andra som är involverade i produktionen.


Prat och människor - Stora Scenen
Dansteater av Birgitta Egerbladh Med texter av Kent Andersson och Bengt Bratt
Birgitta Egerbladh är en av landets häftigaste koreografer. Hon blandar allvar med humor och hennes utgångspunkt är alltid det mänskliga kroppsspråket. Hon arbetar fram föreställningen som ett orkesterverk – ton för ton i nära samarbete med ensemblen.

BOKA NU-PRIS! Du får 20% rabatt på biljettpriset om du bokar biljetter på plats när du är på öppna rep! Gäller föreställningarna de första två veckorna för "Doktor Faustus" och "Prat och människor".

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Folkteatern Göteborg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Öppen Repetition: Prat & Människor, Folkteatern Göteborg

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari