• Evenemang idag
Torsdag
8
Februari 2018
MajornaBowling Göteborg

Ian & Wayne

Majorna Bowling har startat en torsdagsklubb som även passar dig som bara vill göra after-worken till något roligare! Varje vecka bjuder vi in olika DJ:s som sätter sin prägel på kvällen! Så istället för en nattklubb kör vi mellan 20.00-23.30!

Vi kör även med den spexiga tävligen som kallas för Röda Käglan Challenge där man genom tur samt skicklighet kan vinna friserier! Mer om det här nedan, men låt oss först presentera veckans dj:s

IAN & WAYNE
Vad är det man brukar säga? Kärt barn har många namn o känd gitarrist har många band? Det stämmer iaf in på Ian Person, gitarrvirtuosen i band såsom Soundtrack of our Lives och Union Carbide Productions och som numera äntligen gjort sin solodebut under eget namn samt lirar i hardcorebandet Pablo Matisse.

Många järn i elden på den krutgubben helt enkelt, och många järn i elden är något som passar in minst lika bra på den bitterljuva engelsmannen Wayne Lundqvist Ford. En radiopresentatör som promotar mestadels osignade band på sitt radioprogram ”Ice Cream Man Power Pop and More” som sänds i över 5 länder i världen och går på så många spelningar han hinner med. Vad gör han denna kvällen? Jo, han dj:ar o väljer musik like a boss såklart!

Rent musikaliskt så kan ni förvänta er en blandning av power-pop o gammal go rock denna kväll!

Hur går då Röda Käglan Challenge till?
Om den röda käglan ställer sig på ettan (dvs längst fram) när du ska kasta så säger du till lekledaren Jonk (killen med brillor o keps som alltid spelar på bana 3 bredvid DJ-båset!) eller någon i personalen som sedan kollar när du kastar! Får du då en strike vinner du en friserie som du kan använda samma kväll eller en annan kväll, det är helt upp till dig! OBS! Du måste alltså säga till INNAN du kastar så att någon ansvarig bevittnar din strike!
Banor bokar du genom att ringa 031-422993. DJ:sen står på sidan där bana 1-8 är belägna och börjar dj:a 20.00 men musiken hörs givetvis på båda sidorna i hallen! Är du sugen på att komma och bowla tidigare är hallen öppen från 15.00!

Bowlingklubben
Varje torsdag
Majorna Bowling
Stigbergsliden 18 (mittemot Henriksberg)
http://www.majornabowling.se/
http://www.jonk.se/
DJ-torsdagarna på Majorna Bowling presenteras ihop med Amplified Medborgarskolan
https://www.facebook.com/amplifiedvast/

I siffror

13 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

18 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(MajornaBowling). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget.  Ian & Wayne, MajornaBowling

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari