• Evenemang idag
12-12
Feb-Mar 2018
Skriket Göteborg

Låtskrivarkurs

Vill du skriva ännu bättre låttexter? På skrivarkursen på skriket får du möjlighet att jobba med dina låttexter tillsammans med en handledare. Kursen är tre tillfällen. Kostar gratis.

Andreas Chadien har skrivit låttexter i snart 30 år och utbildar sig för närvarande till skrivpedagog på Skurups Folkhögskola. Tillsammans med Andreas jobbar ni med era egna texter (engelska eller svenska) men har även en del teoretisk undervisning och skrivövningar. Vi kommer att lära oss om lyrikens olika verkningsmedel såsom troper, stilfigurer, klangmedel med mera. Allt du behöver för att ta dina texter till nästa nivå. Undervisningen anpassas till den nivå du befinner dig på och vi strävar efter hitta det som gör just dina texter unika. Tillsammans arbetar vi för att förverkliga dina intentioner med de av dina texter som du väljer att jobba med.

Plats: Skriket
Tid: 17.00-20.00
Pris: GRATIS
Datum: måndag 12e februari, måndag 26e februari, måndag 12e mars

ANMÄL DIG TILL: kajsa.poidnak@nbv.se

I samarbete med studieförbundet NBV

I siffror

103 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Skriket). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Låtskrivarkurs, Skriket

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April