Tisdag
3
April 2018
PUSTERVIK Göteborg

Lee "Scratch" Perry & Mad Professor

Luger presenterar:
Lee "Scratch" Perry & Mad Professor
Pustervik - Göteborg

Tisdag 3 april 2018 kl. 19.00
På scen c:a 20.00
Öppet till 02.00
Ålder 18 år
Lee ”Scratch” Perry [JAM] & Mad Professor [GUY]
Få namn kan sägas vara lika inflytelserika inom dubgenren som Lee ”Scratch” Perry och Mad Professor. Vid det här laget har de samarbetat på omkring tio album, och fortsätter att vara en drivande kraft i genrens utveckling. När två legendarer slår sina huvuden ihop kan det inte bli annat än starkt, vilket vi bland annat fick uppleva på duons senaste Stockholmsbesök på Kägelbanan som fick flyttas upp från Fasching på grund av det stora intresset. Nu kan vi meddela att Lee ”Scratch” Perry och Mad Professor återvänder till Sverige för ytterligare två gemensamma uppvisningar – 3 april på Pustervik i Göteborg och 4 april på Babel i Malmö. Biljetterna är släppta!
Neil Fraser – som Mad Professor egentligen heter – fick smeknamnet Mad Professor som barn då han ständigt gillade att experimentera med elektronik. Det intresset har han minst sagt fortsatt med, och var instrumentell i att föra dubgenren in i den digitala tidsåldern. Hans unika syn på produktion kan höras både på egna giv och på album av inflytelserika grupper som Massive Attack och Sade. 81-årige Lee ”Scratch” Perry är dubens kanske mest inflytelserika artist, och utan de banbrytande experiment som utfördes i hans Black Ark Studio under 1970-talet hade genren aldrig sett ut som den gör idag. Med mängder av inspelningar på sitt samvete håller sig Lee ”Scratch” Perry ständigt aktuell, och släppte senast förra hösten nytt tillsammans med Subatomic Sound System.
www.pustervik.nu
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Tisdag 3 April 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(PUSTERVIK). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lee

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari