• Evenemang idag
Fredag
23
Februari 2018
Musikens Hus Göteborg

Rövsvett + The Bristles + Civil Olydnad

Showdown & Jonk.se presenterar:
Rövsvett + The Bristles + Civil Olydnad
Musikens Hus - Café Hängmattan - Göteborg

Fredag 23 februari 2018 kl. 20.00
På scen c:a 21.30
Ålder 18 år. Fullständiga rättigheter.
Finns det något bättre än en releasefest? Nä, jag skulle inte tro det! Då evighetsmaskinerna The Bristles o Rövsvett släpper en split-sjua i Februari känns det ju givet att styra upp en fest i Göteborg för att fira detta!
Det är även en rejäl personlig nostalgitripp för egen del då Rövsvett var ett av de banden som spelade den första gången jag arrangerade ett gig på en krog vilket var för 20 år sen i Lerum. Tiden går fort men punken är snabbare!
Angående plattan så släpps den i hela 4 olika färger, Bristles har med 4 nya låtar och Rövsvett 2 st.. Skivan släpps även på 4 bolag o inga mindre än Just 4 Fun Records, Heptown Records, Pike Records och Civilisation Records. Kom o njut o tjacka ett ex innan de tar slut! /Jonk
RÖVSVETT – på scen 23.30
Rövsvett från mörka Småland firar i år 35 år som band och spelar fortfarande samma kompromisslösa hardcorepunk som när bandet bildades 1983. Aktuella med en split-EP tillsammans med The Bristles och den egna EPn "Bly, skrot & hagel", tar sig Tranåsbandet an 2018. Tyngre, hårdare, snabbare.
https://www.facebook.com/Rovsvett/
THE BRISTLES – på scen 22.30
Punkbandet the Bristles från Landskrona - hårdare och argare än någonsin och snart också skivaktuella med en split-EP tillsammans med Rövsvett på en vinyl 7":a (ute i februari). Bandet bildades 1982 och kom att ingå i den andra punkvågen med band som Asta Kask, Anti Cimex och Moderat Likvidation. Stå upp emot rasism, fascism, sexism, homofobi och kapitalism. En annan värld är möjlig. Solidaritet!
https://www.facebook.com/thebristles/
CIVIL OLYDNAD – på scen 21.30
Sedan 2004 har Civil olydnad levererat politisk, förbannad och ösig punk, och i fas med ett eskalerande politiskt och globalt klimat har musiken och texterna tagit en allt radikalare form. Bandet förvaltar det bästa från 80-talets punkvåg tillsammans med nya influenser och utlovar därmed en en kavalkad av dist, slagord, tvåtakt och d-takt.
DJ:s TBA
SHOWDOWN
Den klassiska rockklubben Showdown huserar numera i Hängmattans mysiga lokaler (Musikens Hus).Vi tar enbart in 150 personer, men då det är tre rum så blir både mingelfaktorn & trivselfaktorn hög! Vi kör i princip alltid tre liveakter och blandar mellan internationella akter samt up and coming svenska artister. Vad är bättre än att uppleva ett svettigt o intimt gig på en riktigt liten klubbscen innan bandet slår? Några år senare är det just det giget som alla pratar att man skulle vart på (eller ljuger om att man var på...)
Genremässigt så är Showdowns grundstomme rocknroll med en stor förklärlek till garagerock men vi svävar även ut gentemot både pop och punk emellanåt.
Då det är en såpass liten lokal och då många av våra kära stammisar bärsat bort vad ordet framförhållning betyder så släpper vi enbart 100 stycken förköpsbiljetter per klubbkväll. Därav finns det alltid 50 stycken biljetter på dörren även om förköpet sålt slut så att alla kan få vara med o leka.
www.jonk.se
www.musikenshus.se
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Fredag 23 Februari 2018 20:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Musikens Hus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Rövsvett + The Bristles + Civil Olydnad, Musikens Hus

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari