Torsdag
12
April 2018
Nefertiti Göteborg

Ben Besiakov Quartet feat Jesse Davis

Nefertiti presenterar:
Ben Besiakov Quartet feat Jesse Davis
Nefertiti - Göteborg

Torsdag 12 april 2018 kl 18.00
På scen c:a 20.30
Ålder 18 år
Hård swing, groovy jazz och blues
Jesse Davis är en oöverträffad Cannonball-inspirerad saxofonist från USA. Han har spelat med storheter såsom Cedar Walton, Mulgrew Miller, Brad Meldau, Peter Bernstein och Ron Carter. 1989 blev han utnämnd till "Most Outstanding Musician award" av Down Beat Magazine. Ikväll är han en del av den danska jazzpianisten Ben Besiakov´s storslagna kvartett. Med sitt själfulla och närvarande pianospel hänför Besiakov alltid sin publik. På trummor hör vi Alvin Queen, en av de största, nulevande jazzlegenderna. På sin imponerande lista av musiker som han har spelat med kan en hitta Horace Silver, Kenny Drew och Nina Simone. Han var dessutom medlem i den sista av Oscar Peterson´s trio-konstellationer. Basisten Ida Hvid bländar oss med sin lysande musikalitet, ett nytt stjärnskott på jazzhimlen.
Kvartetten bjuder på hård swing, groovy jazz och blues, baserat på standards från den amerikanska sångboken samt ett par originalkompositioner.
Jesse Davis – sx.
Ben Besiakov – p.
Ida Hvid – b.
Alvin Queen – tr.
www.nefertiti.se
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Torsdag 12 April 2018 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nefertiti). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ben Besiakov Quartet feat Jesse Davis, Nefertiti

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari