Onsdag
7
Mars 2018
Nefertiti Göteborg

Michael Landau Liquid Quartet

Nefertiti presenterar:
Michael Landau Liquid Quartet
Nefertiti - Göteborg

Onsdag 7 mars 2018 kl 18.00
På scen c:a 20.30
Ålder 18 år
Instrumentala fusionballader och bluesbaserad soulrock
Kompositör, låtskrivare och instrumentalist. Med hundratals inspelningar i bagaget med artister och grupper såsom Pink Floyd, Miles Davis, B.B. King, Ray Charles, Joni Mitchell, James Taylor, Michael Jackson och Rod Stewart sällar sig Michael Landau som en av de mest anlitade studiomusikerna genom tiderna.
Michael växte upp med musik av The Beatles, Jimi Hendrix, Led Zeppelin och Cream. I sin tidiga tonår snöade han in på jazzfusion av Weather Report, Pat Martino och Jaco Pastorius. Av dessa influenser tog hans egen musikalitet och uttryck form.
Hans senaste projekt, Michael Landau Liquid Quartet, är en blandning av stilar som spänner mellan smäktande instrumentala ballader till vokalbaserad blues som flörtar med soul och rock. Att lyssna på någon av Landau´s inspelningar ger absolut en bild av hans storhet, men det är först när en ser honom live som en kan förstå hur mästerligt han utför konsten att spela gitarr. Det är en spirituell resa, häpnadsväckande musik för själen.
”Jag lever för de där tillfällena på scen då ljuden och känslorna blir en kraft som är större än summan av de medverkande musikerna. Det kan vara svårt att prata om musik eftersom det är så känslosamt, men jag vet en sak: jag är definitivt beroende av musik – och helt vilsen utan den.”
- Michael Landau
Michael Landau –g.
Favid Frazee –s, g.
Andy Hess –b.
Ian Thomas –tr.
www.nefertiti.se
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Biljetter & tider

Onsdag 7 Mars 2018 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nefertiti). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Michael Landau Liquid Quartet, Nefertiti

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari