• Evenemang idag
Söndag
28
Januari 2018
West Coast Jitterbugs Göteborg

Balboa Boost

Varmt välkomna till årets första Balboa Boost söndagen den 28/1 kl. 14-17!

Denna boost testar vi ett nytt koncept där fikat dukas upp inne i lilla salen redan kl. 14.00. På så sätt kan alla välja själva när de vill fika och vi får mer tid att dansa.

Hembakat är godast, eller hur? Det tycker vi med, men vi behöver din hjälp med att baka. Om du vill kan du bidra med valfritt bakverk och får då ersättning för dina utgifter mot uppvisande av kvitto. Fråga organisatörerna på plats så hjälper vi dig.

Under vårterminen 2018 kommer vi att utforska några nya idéer för att utveckla Balboa Boost till ett bättre event som lockar fler dansare. Mer information om detta och vårens datum presenteras snart!

----
Vad är Balboa Boost?
Boosten är ett tillfälle för alla balboadansare att socialdansa och umgås under avslappnade former. Evenemanget äger rum ungefär en söndagseftermiddag i månaden och det bjuds alltid på något gott att äta. Du behöver inte vara en erfaren dansare för att delta - vi önskar nybörjare extra välkomna!

Mer nöjen på West Coast Jitterbugs
Fredag 23 Februari 2018
I siffror

19 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

12 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(West Coast Jitterbugs). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Balboa Boost, West Coast Jitterbugs

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari