• Evenemang idag
31-3
Jan-Feb 2018
Folkteatern Göteborg Göteborg

Öppna Repetitioner: Doktor Faustus

Smygtitta innan premiär!
Är du nyfiken på hur en repetition kan gå till? Kom och smygtitta på vad som händer på scenen innan premiär!


Faustus slet sig själv i två och sålde sin själ till djävulen. Vad hade du gjort? Följ med in i Erik Holmströms absurda och oefterhärmliga värld av dockor. Här är allt möjligt.

Missa inte att få en exklusiv inblick i den konstnärliga processen och komma riktigt nära föreställningen. Du träffar regissör, skådespelare och alla andra som är involverade i produktionen.

Fri entré, ingen föranmälan.

Efter den öppna repetitionen den 3 februari bjuder vi även in till en workshop där du får göra din egen docka! Se separat evenemang samt vår hemsida för mer information.

Doktor Faustus
av Erik Holmström, fritt efter Christopher Marlowe
För alla som bara vill ha mer. Och mer.

Har du hört historien om Faustus? Du kan gå och se den på Folkteatern. Om du vill. Du kan göra precis vad du vill. Du kan blunda och tänka på det du åtrår allra mest och knäppa med fingrarna och så har du det i din hand. Vad skulle hindra dig? Moral? Lägg av. Livet är för kort för moral. Du kan titta tillbaka på ditt liv och plocka ut frestelserna som plågat dig allra värst och falla för dem en gång för alla. Varför inte? Vad har du att förlora? Du kanske sårar någon. Du kanske förlorar dig själv, men hey, du vinner världen. Faustus slet sig själv i två och sålde sin själ till djävulen. Vad hade du gjort?

Följ med in i Erik Holmströms absurda och oefterhärmliga värld av dockor. Här är allt möjligt. Du behöver bara falla för frestelsen och betala priset. Köp biljett och sälj två timmar av ditt liv till Folkteatern.

Urpremiär 17 februari.

BOKA NU-PRIS! Du får 20% rabatt på biljettpriset om du bokar biljetter på plats när du är på öppna rep! Gäller de första två veckorna för "Doktor Faustus" och "Prat och människor".

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Folkteatern Göteborg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Öppna Repetitioner: Doktor Faustus, Folkteatern Göteborg

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari