• Evenemang idag
27-28
Jan 2018
ICA Kvantum Munkebäck Göteborg

Hälsohelg

Längtar du efter en mer hälsosam livsstil, vill komma igång med träningen eller få tips om hur du kan äta på bästa sätt för att kroppen ska må så bra som möjligt? Då ska du passa på att besöka butiken denna helg! Provsmaka mat från leverantörer i hälsobranschen, njut av ett träningspass på vår Matvind eller få hjälp att lägga upp ett träningsprogram. Under helgen finns också våra två dietister på plats för att guida dig till goda kostvanor. Varmt välkommen att starta ditt nya hälsosamma år med oss i butiken!
Under helgen har vi många olika aktiviteter så håll utkik här på Facebook eller i butiken för ett detaljerat program med alla tider. För frågor om hälsohelgen - hör gärna av dig till Linda på Matvinden via mail linda.kroon@kvantum.ica.se eller via telefon 0708791219.

I siffror

31 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
Boenden närmast ICA Kvantum Munkebäck natten mellan 20 och 21 April.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(ICA Kvantum Munkebäck). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Hälsohelg, ICA Kvantum Munkebäck

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April