• Evenemang idag
Lördag
3
Februari 2018
Folkteatern Göteborg Göteborg

Workshop: Bygg Egen Docka

Pysselsugna vuxna, se hit!

Bort med alla krångliga lager: Nu har du möjlighet att skapa en platt och endimensionell version av dig själv! I vår presenterar vi dockteatern Doktor Faustus, och nu bjuder teamet på en workshop där vi får pyssla och lära oss mer om denna lekfulla teknik. Till vår hjälp har vi dockmakaren Mira Johansson och regissören, dramatikern och dockmakaren Erik Holmström.


Du kommer att få tillverka ett dockansikte med rörliga ögon och lös haka, med en mask av ditt eget ansikte. Dockan får du sedan ta med dig hem. Mira och Erik kommer under tiden att berätta om sin unika estetik och om dockteaterns utveckling.

Denna workshop riktar sig främst till pysselsugna vuxna.

3 februari 2018 kl 15-16 (direkt efter öppet rep kl 14-15)
Foajén
Fri entré, ingen föranmälan.

Doktor Faustus
av Erik Holmström, fritt efter Christopher Marlowe
För alla som bara vill ha mer. Och mer.

Har du hört historien om Faustus? Du kan gå och se den på Folkteatern. Om du vill. Du kan göra precis vad du vill. Du kan blunda och tänka på det du åtrår allra mest och knäppa med fingrarna och så har du det i din hand. Vad skulle hindra dig? Moral? Lägg av. Livet är för kort för moral. Du kan titta tillbaka på ditt liv och plocka ut frestelserna som plågat dig allra värst och falla för dem en gång för alla. Varför inte? Vad har du att förlora? Du kanske sårar någon. Du kanske förlorar dig själv, men hey, du vinner världen. Faustus slet sig själv i två och sålde sin själ till djävulen. Vad hade du gjort?

Följ med in i Erik Holmströms absurda och oefterhärmliga värld av dockor. Här är allt möjligt. Du behöver bara falla för frestelsen och betala priset. Köp biljett och sälj två timmar av ditt liv till Folkteatern.

Urpremiär 17 februari.

BOKA NU-PRIS! Du får 20% rabatt på biljettpriset om du bokar biljetter på plats när du är på workshop. Gäller föreställningarna de första två veckorna för Doktor Faustus.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Folkteatern Göteborg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Workshop: Bygg Egen Docka, Folkteatern Göteborg

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari