• Evenemang idag
Onsdag
7
Februari 2018
Folkteatern Göteborg Göteborg

Quiz

Frågesport apropå föreställningen "Doktor Faustus"

Folkteaterns egna quizmasters Román & Wade bjuder tillsammans med sina dockvänner in till gammal hederlig frågesport i foajén. Med utgångspunkt i pjäsen "Doktor Faustus" testas dina kunskaper kring girighet, djävular, Faust-myten, frosseri, självfixering och annat älskvärt. Som vanligt dyker det upp flera musikfrågor.


Baren är inte många meter bort, så möjlighet finns att krydda denna kunskapskväll med frestande godsaker från restaurangen Folk. Överdådiga priser från biljettkassan och baren utlovas.

Onsdag 7 februari kl 19-21
Foajén, Folkteatern
Fri entré

Doktor Faustus
av Erik Holmström, fritt efter Christopher Marlowe
För alla som bara vill ha mer. Och mer.

Har du hört historien om Faustus? Du kan gå och se den på Folkteatern. Om du vill. Du kan göra precis vad du vill. Du kan blunda och tänka på det du åtrår allra mest och knäppa med fingrarna och så har du det i din hand. Vad skulle hindra dig? Moral? Lägg av. Livet är för kort för moral. Du kan titta tillbaka på ditt liv och plocka ut frestelserna som plågat dig allra värst och falla för dem en gång för alla. Varför inte? Vad har du att förlora? Du kanske sårar någon. Du kanske förlorar dig själv, men hey, du vinner världen. Faustus slet sig själv i två och sålde sin själ till djävulen. Vad hade du gjort?

Följ med in i Erik Holmströms absurda och oefterhärmliga värld av dockor. Här är allt möjligt. Du behöver bara falla för frestelsen och betala priset. Köp biljett och sälj två timmar av ditt liv till Folkteatern.

Urpremiär 17 februari.

BOKA NU-PRIS! Du får 20% rabatt på biljettpriset om du bokar biljetter på plats när du är på samtalet. Gäller föreställningarna de första två veckorna för Doktor Faustus.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Folkteatern Göteborg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Quiz, Folkteatern Göteborg

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari