• Evenemang idag
  • Evenemang idag
9-20
Feb 2018
Bio Roy Göteborg

The Room

Premiärkvällen med kombon The Room och The Diaster Artist är slutsåld!

Biljetter kvar till:
12 februari kl. 20.30 - The Disaster Artist
13 februari kl. 20.30 - The Room
20 februari kl. 20.30 - The Room med GREG SESTERO på plats

OBS: The Room-visningen är i vanlig ordning interaktiv. Publiken uppmanas ropa med i replikerna, klä ut sig och kasta de klassiska skedarna. Mer info om fenomenet: http://news.moviefone.com/2010/12/09/the-room-movie-schedule-viewing-guide

THE DISASTER ARTIST
Greg Sesteros stora dröm är att bli skådespelare. I en teaterklass träffar han den excentriske och mystiske outsidern Tommy Wiseau. De blir snabbt kompisar och bestämmer sig för att förverkliga sin dröm - ta över Hollywood och slå igenom som skådespelare.
The Disaster Artist bygger på en verklig historia och tar oss med bakom kulisserna av The Room – kultfilmen som har uppmärksammats stort för att vara den bästa sämsta film som någonsin gjorts.

THE ROOM
Vad krävs det för att kallas "De dåliga filmernas Citizen Kane"? The Room av Tommy Wiseau har ALLT som krävs!
Johnny är en framgångsrik bankman som lever lyckligt i San Francisco tillsammans med sin fästmö Lisa. Fram tills att hon en dag tröttnar på honom och beslutar sig för att förföra Johnnys bästa vän Mark. Efter det blir ingenting sig likt. Från att ursprungligen ha visats på ett begränsat antal biografer i Kalifornien, utvecklade The Room snabbt en kultstatus allteftersom fans runt om i världen fann filmens bisarra historieberättande, tveksamma skådespeleri och tekniska bloopers högt underhållande.

Språk: Engelska (svensk text på The Disaster Artist, engelsk på The Room)

I siffror

224 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

153 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Bio Roy). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. The Room, Bio Roy

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April