• Evenemang idag
15-16
Feb 2018
Göteborgs Konsthall Göteborg

Sportlovsaktivitet: Snapchat-Stafett

Gillar du att fotografera, skriva och är nyfiken på hur de är att vara konstnär? Har du lust att göra en film tillsammans med andra?

Välkommen till Snapchat-stafett på Göteborgs Konsthall! Här använder vi appen Snapchat på ett lite annorlunda sätt, och skapar en collagefilm tillsammans.

Workshopledare är konstnärerna Anna Kinbom och Rut Karin Zettergren. De ingår i konstnärsgruppen 0s+1s, som medverkar i utställningen Mozart's Ghost.

?????????????????

?Vad är då en Snapchat-stafett? Vi kommer att arbeta på samma sätt som när man gör ritleken: en person börjar rita en figur, pappret viks och den andra fortsätter - ovetandes om hur den första figuren såg ut. Men istället för att göra det med papper och penna använder vi Snapchat. Alla bidrar med sina delar och tillsammans skapar vi en helt unik film.

? Workshopledarna Anna Kinbom och Rut Karin Zettergren är helt sålda på Snapchat, och kommer stegvis att leda dig fram under workshopen och ge tydliga instruktioner till vad du ska göra.

?Du behöver inte känna till Snapchat sedan tidigare, eller vara van vid att gå på workshops.

?????????????????

När: 2-dagars workshop - torsdag 15 feb och fredag 16 feb kl. 13.00-16.00.
Ålder: Runt 11 år och uppåt
Anmälan: Max 15 deltagare. Anmäl dig till senja.salander@kultur.goteborg.se för att säkra din plats. Det går också att komma förbi när vi börjar på torsdagen för att se om det finns platser kvar.
Vi bjuder på frukt och macka
Plats: Läsrummet, Göteborgs Konsthall, Götaplatsen
Språk: Svenska

I siffror

15 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Göteborgs Konsthall). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sportlovsaktivitet: Snapchat-Stafett, Göteborgs Konsthall

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari