• Evenemang idag
  • Evenemang idag
Lördag
17
Februari 2018
Pustervik Göteborg

Woody West: Sarah Klang + Support

Woody West Lördagsklubb!
17/2 Pustervik kl 21.00-03.00
Live: SARAH KLANG + Special Guest: ALICE B - Releasefest för kommande debutalbumet "Love In The Milky Way"

Dj's: Klara Grape & woody-Kim (Klubben) + Tess The Mess & Hanna Stökbom (Matsalen)

SARAH KLANG
Med en karriär som knappt bara börjat är Sarah Klang redan namnet på allas läppar. Från den legendariska konserten på Way Out West 2017 och omtalade framträdandet på Sweden Makes Music i New York, till utsålda spelningar i Stockholm och Göteborg, och en långvarig B-rotation för singeln ”Left Me On Fire” på P3. Fyra låtar in i karriären har den stora rösten och det smärtande hjärtat redan öppnat tårkanalerna hos lyssnare världen över och belönat Sarah själv den hedervärda nomineringen till ”Årets nykomling” på 2018 års Grammis-gala (8/2).

Den 9:e februari släpps Sarahs debutalbum, ”Love In The Milky Way” Men innan dess kommer hon bland annat att framträda i SVT:s ”På Spåret” (5/1) och på P3 Guld (20/1) varpå en efterföljande turné påbörjas som förutom Sverigedatum innefattar prestigefyllda festivalen SXSW i Austin, Texas.

Special Guest: ALICE B
Alice B har alltid varit bra på att gå sin egen väg och genom åren blivit en stor inspiration för många unga. Mycket på grund av hennes romantiserade texter om ungdomen, staden och den eviga men dock svåra kärleken.

2012 tog Alice B popsverige med storm när hennes självbetitlade debutalbum skapade stor uppmärksamhet, med uppslag i alla Sveriges stora dagstidningar. Sedan dess har hon spelat på i princip alla Sveriges popklubbar, samt Lisebergs stora scen och inför 69 349 personer som förband till Håkan Hellström på Ullevi i Göteborg 2014.

13 maj 2016 släpptes Alice B’s andra album ‘Så unga’. 11 låtar inspelade i Kalle von Halls (Bad Cash Quartet m.fl.) studio i Göteborg. Hon har bytt skivbolag från stora EMI till lilla, men inflytelserika, Luxury.

Under 2017, bara åtta månader efter sitt andra album, släppte Alice B en box med hela 81 låtar på Spotify. Det är hemmainspelningar, covers, kvicka tagningar och idéer. Ett urval från den låtskatt med hundratals låtar som Alice har skrivit mellan 2005 och idag.

Utöver detta har hon även startat det engelskspråkiga bandet School ’94 och slagit i USA, dom har bland annat blivit ‘Band of the week’ i The Guardian och blivit hyllade på USAs största bloggar, som Pitchfork och Stereogum.

I siffror

404 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

27 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Pustervik). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Woody West: Sarah Klang + Support, Pustervik

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari