• Evenemang idag
18-28
Apr-Jun 2020
Ostindiefararen på Eriksberg Göteborg

Guidning på Ostindiefararen, guidning på svenska -Klicka in för tider

INSTÄLLT
Evenemanget är inställt. De biljetter ni redan köpt går att använda under maj och juni istället. Vid ytterligare information vänligen kontakta den ansvariga på Ostindiefararen Götheborg Cecilia Bothorp på cecilia.bothorp@soic.se

Ostindiefararen Götheborg är ett av världens största, segelfartyg och en kopia av den ostindiefarare som år 1745, på väg hem från Kina gick på grund och sjönk strax utanför Göteborgs hamninlopp. Efter den historiska seglatsen till Kina och hem igen 2005-2007 har Ostindiefararen Götheborg gjort en hand full expeditioner och besökt över trettio städer runt om i Europa. Sommaren 2010 deltog hon bland annat i firandet av kronprinsessan Victorias bröllop.
Kom och lyssna till dessa stora äventyr! Våra guider i tidsenliga kläder visar dig runt på skeppet och tar dig med på en resa i tid och rum. Samtliga guider har seglat med skeppet under någon av hennes expeditioner, vet hur det är att väckas av sin vaktledare mitt i natten för ett nytt pass uppe på väderdäck, har erfarenhet av att klättra högt upp i riggen och vet bättre än någon annan vad det vill säga att segla ett av världens största segelfartyg.
En guidad visning är uppdelad i två delar — dels berättelsen om Svenska Ostindiska Companiets verksamhet på 1700-talet och dels om dagens byggnation, underhåll och expeditioner med skeppet. Guidningen är planerad att ta cirka 40 minuter. Därefter finns det möjlighet att handla souvenirer i butiken.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

1476 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
Boenden närmast Ostindiefararen på Eriksberg natten mellan 6 och 7 Juli.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ostindiefararen på Eriksberg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Guidning på Ostindiefararen, guidning på svenska -Klicka in för tider, Ostindiefararen på Eriksberg

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli