21-23
Apr 2017
Majorna Göteborg

Konstrundan i Majorna 2017

I år firar Konstrundan i Majorna 20 år! Det kommer att vara fler deltagande konstnärer än någonsin och feststämning utlovas! Under de tre öppna dagarna 21–23 april 2017 välkomnar vi alla att besöka de deltagande konstnärernas ateljéer runt om i Majorna.

I ateljéerna kan du ta del av det konstnärliga arbete som äger rum där, se färdiga verk och dessutom få möta konstnären personligen. Passa på att ställa frågor, få inblick i en arbetsprocess eller få ökad kunskap om konstnärsyrket. Självklart kan du köpa konst och konsthantverk direkt på plats i ateljéerna.

Öppettiderna är:
Fredag 21 april kl. 15-19.
Lördag och söndag 22 och 23 april kl. 12-17.

Medlemmarna i Konstrundan i Majorna är en bred grupp av yrkesverksamma konstnärer och konsthantverkare som arbetar med bildkonst, skulptur, glas, textil, keramik, smyckekonst med mera, alla med ateljé i Majorna.

Samlingsutställningen är på Röda Sten Konsthall, i den stora katedralen på andra våningen. Där ser du smakprov på alla medverkandes produktion.

På Röda Sten Konsthall finns vårt informationscenter. Där finns kartor och därifrån utgår våra guidade turer som lotsar dig genom Majornas gatunät till de konstnärer du vill besöka.
Härifrån startar också bussturer som snabbt tar dig runt till ateljéerna om du föredrar det.

Konstrundan i Majorna genomförs i samarbete med Röda Sten Konsthall samt med hjälp av medlemsavgifter och sponsorbidrag.

I siffror

148 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

720 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober